Geplaatst op: 16-09-09

Jonge Deuce leden succesvol bij Topspin.


Op het tennispark van van T.C. Topspin werd van 5 t/m 13 september het jaarlijkse jeugdtoernooi ít Onderutdijkie gespeeld.
In de vele leeftijdscategorieen van 10 t/m 17 jaar waren deze editie 16 leden van TC Deuce van de partij. In 8 van de 16 onderdelen behaalden de Texelse tennisjeugd de 1ste, 2de of 3de plaats.


In de categorie ME t/m 10 behaalde Elleke v.Heerwaarden de eerste plaats. Pascal Saal werd eerste in JE 10 en behaalde heel netjes in de JE 12 de 3de plaats..
In de finale MD 10 waren Anne en Eva de Haan te sterk voor Britt Polderman en Vienne Scholl. Ilse Brand werd 1ste in GD 12 samen met haar dubbelpartner Jurre van Rossum uit Den Helder.
Ook bij dit toernooi waren er weer enkele Texelse onderonsjes. In de ME 12 moest Ilse Brand het opnemen tegen Sterre Kiltz. Sterre had als ongeplaatste speler heel knap de finale bereikt, waarin Ilse Brand te sterk voor haar was. In de GD 17 streden Sanne Brand en Jesper Arkenbout tegen Duco Trap met zijn Helderse partner Kimberly van Drielen om de podiumplaatsen. In een 2 setter behaalden Sanne en Jesper de 1ste plek.
Sanne Brand speelde samen Kimberly van Drielen in de MD 17 en werden eerste.
Mathijs Duin moest het in de JE 14 opnemen tegen Kevin Blokmaker (HTC)
Na een spannende partij werd Mathijs uiteindelijk 2de (4-6, 4-6)


Terug