Over de website

Deze website is opgezet met een content management systeem.

Content management systeem
Deze website is gebouwd met behulp van een content management systeem. Dit houdt in dat de inhoud van deze website direct via internet kan worden ingevoerd en vervolgens direct op internet is te raadplegen. Om de website te vullen is geen kennis van HTML, Frontpage, dreamweaver of wat dan ook nodig. Je kunt de teksten direct via internet intypen of kopieren vanuit een ander pakket. De opmaak van de tekst kan vervolgens eenvoudig ook direct op internet plaatsvinden.
Het content management systeem bevat een beheermodule waarop de beheerder van de website andere personen kan machtigen om één of meerdere pagina's te kunnen onderhouden. Op deze manier is het éénvoudiger om een website actueel te houden. De teksten hoeven immers niet meer door slechts één persoon te worden ingevoerd. Zo kan het bestuur de eigen pagina's onderhouden terwijl de redactie van de nieuwsbrief haar eigen pagina's beheert, daarnaast kunnen de wedstrijdverslagen per team door een ander persoon worden ingevoerd.

Browser en resolutie
Er is getracht de website er op alle browsers en resoluties goed uit te laten zien. Mocht u hier opmerkingen over hebben dan kunt u deze doorgeven aan de webmaster.

Foto's
Indien u zichzelf op een foto op deze website ziet staan en dit niet gewenst vindt dan kunt u dat melden aan de webmaster. Hij zal er voor zorgen dat de foto zo snel als mogelijk van de website wordt verwijderd.
Vorige tekstpagina Volgende tekstpagina