Lidmaatschap

Aanmelden lidmaatschap

Men kan lid worden via onze site. De te downloaden formulieren incl. een pasfoto moeten worden opgestuurd of gebracht naar Irene Rijpstra, Middelton 15, 1791 TC Den Burg, e-mail ledenadministratie@tvdeuce.nl.

Bij de aanmelding ontvangt u een sleutel. Deze past op het toegangshek van het park en de (buiten)deur van het clubgebouw, de hal.
We vragen U wel dringend als U de laatste bent op de tennisbanen om de deur van de hal en het toegangshek op slot te doen.

Met gebruikmaking van het KNLTB-fotopasje kunt u een baan reserveren op het afhangsysteem in de hal. Zie hiervoor de website van TV DEUCE:
- De vereniging, dan naar het submenu
- Informatie leden en daar weer naar
- Reservering banen en vervolgens enter.

Het fotopasje wordt door de KNLTB aangemaakt nadat een pasfoto, die bij aanmelding moet worden afgegeven, is opgestuurd naar de KNLTB. Voor de periode totdat het pasje klaar is, wordt een noodpasje verstrekt door de ledenadministratie. Op het afhangbord in de hal vindt u een gebruiksaanwijzing voor het zogenaamde "afhangen". Men moet uiteraard met tenminste twee personen zijn om een baan te kunnen reserveren.. Bij overbelasting van de banen is men verplicht om met z'n vieren te spelen. Er bestaat een mogelijkheid om met niet-leden te spelen, daarvoor hebben we introducé-pasjes à € 5,00 per dag. Deze pasjes zijn verkrijgbaar in de kantine. Als deze niet open is kan men terecht bij Irene Rijpstra, Middelton 15,  (tel. 315581) of  Hans de Porto, Marelstraat 10 (tel. 313088).

Er wordt verwacht dat er tijdens het spelen passende tenniskleding wordt gedragen (dus geen volleybalbroekje, zwemkleding of ontbloot bovenlijf). Het dragen van tennisschoenen is verplicht. Het is verboden hockeyschoenen, schoenen met een zeer grof profiel te dragen (slijtage banen). Nadat men een speelperiode heeft gespeeld moet men de baan vegen  met de matten die  bij de banen liggen. Daardoor kan uitglijden en blessures worden voorkomen. Bij opdooi na een vorstperiode is het verboden te spelen op de kunstgrasbanen. Dit wordt op de website vermeld.

Als *seniorlid wordt gevraagd om vrijwilligerswerk te verrichten. Elk jaar kan men vanaf  medio december tot medio januari op een lijst aangeven, wanneer men bardienst of schoonmaakdienst wil verrichten. De schoonmaakdienst omvat twee maal per jaar in een groepje van drie personen het schoonmaken van de kantine, de hal, de toiletten en de douches. 

*) seniorlid is men vanaf het jaar dat men 18 wordt.
Vorige tekstpagina Volgende tekstpagina